top of page

CURSOS D'ESTIU

Durant les vacances d'estiu, realitzem cursets intensius a l'escola els mesos de JULIOL i AGOST. Aquests tallers estan orientats a aquelles persones que durant el curs normal, no poden assistir a classe per falta de temps i volen perfeccionar l'instrument que estudien normalment, o fins i tot, en volen aprendre algun de nou. També estan oberts a tota aquella gent que desitja continuar l'estudi del curs regular durant els mesos d'estiu.

En aquests tallers es poden estudiar un primer i un segon instrument (guitarra espanyola, guitarra elèctrica, baix, bateria, piano i cant), llenguatge musical i fins i tot es pot llogar una sala per a poder practicar l'instrument que es desitgi.

 

Si vols sol·licitar més informació sobre els nostres cursos d'estiu, omple el següent formulari, i ens posarem en contacte en un marge de dos dies feiners:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si et vols inscriure a l'escola per a realitzar qualsevol dels nostres tallers, pots iniciar els tràmits a traves dels formularis que trobaràs en aquests enllaços: INSCRIPCIÓ TALLERS, AUTORITZACIONS i DADES BANCÀRIES. Aquests formularis els pots omplir directament amb "Acrobat Reader" i enviar-los per correu electrònic a musicartsarria@gmail.com . Si ho prefereixes, els pots imprimir, omplir-los manualment i, o bé dur-los personalment a l'escola o enviar-los mitjançant correu ordinari a l'adreça que trobaràs a la secció "Contacte". Així que rebem els formularis complimentats ens posarem en contacte amb tu per acabar de formalitzar la matrícula.


* Si et plau, imprimeix només aquells formularis que necessitis, estalviem paper i tinta pel bé de tothom.

Gràcies! Missatge enviat

bottom of page