top of page

PROFESSORAT

A Musicart Sarrià el professorat està qualificat i es seleccionat per cobrir totes les matèries que s'ofereixen a la nostra escola:

Professors acostumats a treballar amb nens: essent una qualitat molt important per a nosaltres, ja que el nostre alumnat és majoritàriament jove i parem la màxima atenció al desenvolupament i evolució dels mateixos. Us animem a que porteu als vostres fills a l'escola ja que l'estudi del llenguatge musical i la pràctica d'instruments, són una manera entretinguda i senzilla per a ells d'evolucionar i desenvolupar aspectes tan importants com la coordinació, corregir mals hàbits, concentració, constància… etc.

Professors de clàssic: per a l'estudi tant del llenguatge musical com dels instruments, professors titulats per Conservatori.

Professors de música moderna: per a aquells que prefereixin estudiar la música actual i els seus diferents estils (blues, rock, pop, jazz) disposem de professors de guitarra, baix, bateria, cant, etc.

Combos: en estudiar un instrument modern, l'objectiu de la majoria dels alumnes és, algun dia, formar un grup o tocar amb més amics, en *Musicart realitzem combos amb els alumnes perquè practiquin junts sempre amb la supervisió i suport dels professors. D'aquesta manera poden tocar junts les cançons que estudien i gaudir de la sensació d'estar en un grup de debò.

El nostre objectiu, és cobrir totes les necessitats dels nostres alumnes en els seus estudis i oferir la millor selecció de professors i matèries per al seu desenvolupament musical.
 


Recordeu que podeu sol·licitar informació sense cap compromís i sobre l'instrument que més us agradi.

bottom of page